ONS SPECIALISME: ZOETE AARDAPPELS

GlobalFair is uw leverancier voor zoete aardappels

De zoete aardappel, ook wel bataat genoemd, is niet meer uit de Europese keuken weg te denken. De smaak van de zoete aardappel is zoeter dan de normale aardappel en het product heeft andere kleuren: oranje, paars of wit! Ook bij GlobalFair is de zoete aardappel de afgelopen jaren in populariteit gestegen, waardoor wij onze specialisatie op dit product hebben verdiept.

Zoete aardappels direct vanaf de bron bij GlobalFair

De zoete aardappel is één van de specialismes van GlobalFair. Dagelijks hebben wij intensief contact met onze telers in Egypte, de USA en Honduras, om voor u de beste zoete aardappels te importeren. Doordat GlobalFair direct bij de bron inkoopt, zijn allerlei specifieke wensen mogelijk, bijvoorbeeld als het gaat om kalibratie, verpakkingen en kwaliteit. Alle zoete aardappels zijn jaarrond beschikbaar en verkrijgbaar tegen dag-, week-, maand- of jaarprijzen.

Soorten zoete aardappels bij GlobalFair

Bij ons kunt u kiezen uit verschillende soorten zoete aardappels, zodat er altijd een soort verkrijgbaar is dat bij u past. Staat het door u gewenste soort zoete aardappel niet op deze pagina? Door de nauwe samenwerking met onze leveranciers, zijn uw specifieke wensen altijd bespreekbaar.

Oranjevlezige zoete aardappel

De oranjevlezige zoete aardappel is het hoofdproduct van GlobalFair. We hebben vier variëteiten beschikbaar:

Covington: Deze zoete aardappel wordt geteeld in de USA en heeft een lichte, roze schil. De aardappel heeft een lange houdbaarheid.

Beauregard: Dit soort heeft een rood-oranje schil en wordt geteeld in Egypte. De zoete aardappel heeft een langwerpige vorm en een zoetere smaak dan Covington.

Bellevue: Een gladde, koperen huid en een minder zoete smaak bij de oogst: daar is de Bellevue zoete aardappel aan te herkennen. De hoeveelheid suikers stijgt als de zoete aardappel wordt gebakken.

Evangeline: De Evangeline zoete aardappel wordt verbouwd bij onze telers in Honduras en is te herkennen aan de rode schil.

Paarsvlezige zoete aardappel

Bij GlobalFair bieden wij twee soorten paarse zoete aardappels aan, namelijk de aardappel met een paarse binnen- en buitenkant én de aardappel met een paarse buitenkant en witte binnenkant.

Verpakkings-mogelijkheden zoete aardappels

De zoete aardappel kunt u bij GlobalFair in verschillende maten en verpakkingen verkrijgen. Bent u op zoek naar een specifieke (retail) verpakking? Neem contact met ons op.

Maten:
S, M, L1, L2, XL, XXL

Verpakkingen:
6kg, 10kg, 18kg, 600kg bins, EPS, IFCO

Verpakkingsmogelijkheden zoete aardappels

De zoete aardappel kunt u bij GlobalFair in verschillende maten en verpakkingen verkrijgen. Bent u op zoek naar een specifieke (retail) verpakking? Neem contact met ons op.

Maten:
S, M, L1, L2, XL, XXL

Verpakkingen:
6kg, 10kg, 18kg, 600kg bins, EPS, IFCO

Prijzen ontvangen van zoete aardappels? Vul hier uw e-mailadres in.

  Voedselhulp en onderwijs aan boeren in Egypte

  Na de jarenlange import van zoete aardappels uit Egypte, rees bij GlobalFair de vraag: op welke wijze kunnen wij meer betekenen voor de lokale economie? Het antwoord vonden we door bij te dragen aan een project dat meer dan 5000 mensen voorziet van voedsel én dat onderwijs geeft aan boeren over de noodzakelijke aanpassing van hun bedrijfsvoering als gevolg van de klimaatverandering.

  Contact

  GlobalFair B.V.
  Koopliedenweg 22
  2991LN Barendrecht

  info@globalfair.nl
  (+31) 180 726 726

  KvK-nummer: 73738131

  GlobalFair

  GlobalFair is uw specialist voor de import en export van zoete aardappelen, groenten en fruit. Wij zijn gevestigd in Barendrecht, het AGF-hart van Nederland, en werken met leveranciers in alle werelddelen. Onze hoogwaardige producten zetten wij af binnen heel Europa. We richten ons op klanten in de foodservice, verwerkende industrie, groothandels en retail.