Certificaten


Om de kwaliteit van onze producten en onze handelswijze te garanderen, beschikt onze logistieke afdeling over de volgende certificaten:

IFS Broker

Globalfair is in bezit van het IFS Broker certificaat. Deze standaard bevat kwaliteits- en voedselveiligheidseisen die worden gesteld aan de handel in levensmiddelen. Klik hier om het certificaat te downloaden.

CoC GLOBALG.A.P

Omdat al onze producten GLOBALG.A.P. gecertifieerd zijn, zijn wij ook CoC GLOBALG.A.P. gecertificeerd. Hiermee garanderen wij dat al onze producten voldoen aan de eisen van GLOBALG.A.P. Klik hier om het certificaat te downloaden.

BRC Storage & Distribution

GlobalFair levert kwaliteitsproducten. Voedselveiligheid is daarbij van groot belang. Wij voldoen dan ook aan de vereisten voor de BRC-certificering Storage & Distribution. Hygiëne, traceerbaarheid van onze producten en kwaliteitscontroles zijn hiermee gegarandeerd.

AEO Douanevereenvoudiging

Efficiënt transport zorgt ervoor dat onze producten zo snel (en dus vers!) mogelijk bij de klant worden afgeleverd. Om de procedures bij de douane te verkorten werken wij als Authorized Economic Operator (AEO). Dit scheelt kostbare uren bij het passeren van douanegrenzen.

Skal Biocontrole

De certificering door Skal Biocontrole toont aan dat wij voldoen aan de voorwaarden om het label ‘biologisch’ te voeren voor verschillende van onze producten. Zowel opslag, transport en verhandeling van biologische producten voldoet aan de daarvoor opgestelde regelgeving. Klik hier om het certificaat te downloaden.