Waar onze producten naartoe gaan:

– VERWERKENDE INDUSTRIE
– FOOD SERVICE
– RETAIL
– GROOTHANDEL

Iedere klant bij GlobalFair heeft zijn eigen wensen en specificaties, maar één ding hebben ze met elkaar gemeen: ze wensen te werken met groente en fruit dat bij hen past. Daarom leveren wij maatwerk aan ál onze klanten, of ze nu in de verwerkende industrie of horeca actief zijn. En of ze nu één pallet per week of grote volumes bestellen.

Leverancier aan de verwerkende industrie

Met GlobalFair kunnen uw machines blijven draaien.

Het stilstaan van uw machines wilt u te allen tijde voorkomen. Dat snappen wij als geen ander. Daarom werkt GlobalFair samen met stabiele leveranciers direct bij de bron, om u te verzekeren van onbelemmerde productbeschikbaarheid. Omdat wij ons gespecialiseerd hebben in een aantal importlijnen, waaronder zoete aardappels en flespompoenen, kunnen wij leveren volgens uw specifieke verwerkingseisen. Ook leveren wij in verpakkingen die uw proces versnellen.

Leverancier aan de Foodservice

In restaurants, bedrijfskantines, op scholen of in het vliegtuig: de consument wenst op iedere plek een mooi product mét de juiste smaak. Bij GlobalFair geven wij hen groot gelijk en daarom zorgen wij ervoor dat de groente en het fruit dat wij aan u leveren van topkwaliteit is, zodat u de verse producten met trots kunt serveren.

Leverancier aan de Retail

De klant in de supermarkt vraagt om mooie en smaakvolle groente en fruit. GlobalFair is ervan overtuigd dat dit alleen kan door focus op kwaliteit. Om deze reden hebben wij ervoor gekozen niet alle producten te leveren, maar u alleen te bedienen met productlijnen waar wij specialist in zijn, zoals zoete aardappelspompoenen en gember. Zo kunnen wij u voorzien van verschillende mogelijkheden op het gebied van kwaliteit, logistiek en voedselveiligheid. En, ú kunt uitblinken in het schap!

Leverancier aan de Groothandel

De AGF-branche is er één van snelle in- en verkoop. Zeker als een product kort houdbaar is en nog een aantal stappen in de keten te gaan heeft, voordat het op zijn bestemming is. Doordat u bij ons direct bij de bron inkoopt, bent u verzekerd van groente en fruit waar u mee vooruit kunt.

Wilt u weten op welke wijze GlobalFair u kunt ontzorgen? Laten we vrijblijvend een kop koffie doen.

Contact

GlobalFair B.V.
Koopliedenweg 22
2991LN Barendrecht

info@globalfair.nl
(+31) 180 726 726

KvK-nummer: 73738131

GlobalFair

GlobalFair is uw specialist voor de import en export van zoete aardappelen, groenten en fruit. Wij zijn gevestigd in Barendrecht, het AGF-hart van Nederland, en werken met leveranciers in alle werelddelen. Onze hoogwaardige producten zetten wij af binnen heel Europa. We richten ons op klanten in de foodservice, verwerkende industrie, groothandels en retail.